Chleb Orzechowo-Dyniowy
Chleb Pecan-dynia może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury chleba. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin Pie spice, pekan, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Chleb Z Dyni Pekan, Chleb Dyniowo-Orzechowy, oraz Chleb Z Dyni Pekan.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki w dużej misce i zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dynię ubijamy, kolejne 3 składniki. dodajemy do suchych składników, mieszając aż do zwilżenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 9 - x 5-calowych bochenków.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).