Chleb Miodowy

Chleb Miodowy
Chleb miodowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, olej canolan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem, Wypiek chleba: chleb jogurtowo-miodowy, oraz Chleb Miodowo-Owsiany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast rozmaryn w małej patelni sauté na średnim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W małej misce połącz olej, drożdże i ciepłą wodę i wymieszaj, aby rozpuścić drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić na 5 minut, lub do spienionego.
5
Mąkę i sól połączyć i Kopiec w dużej misce. Zrób studnię w środku. Powoli wlać rozpuszczone drożdże do studni, pracując w mące opuszkami palców, a następnie zagnieść ciasto, aż uformuje się kulka. Zagnieść w miodzie i tosty rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Włóż ciasto do dużej miski naoliwionej i obróć do płaszcza. Przykryć wilgotną szmatką lub naoliwioną folią i odstawić do 1 1/2 razy większej niż oryginalny rozmiar, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Nasmaruj dwie patelnie bochenkowe 9 x 4 cale. Wybijamy ciasto i przekładamy na obsypaną mąką powierzchnię roboczą. Ugniatać przez 5 minut. Ciasto podzielić na pół i uformować na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Umieść w przygotowanych patelniach, przykryj folią i odstaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść patelnie w piekarniku i piecz, aż blaty będą złote, około 25 do 30 minut. Odwrócić patelnie na stojaku chłodzącym i odstawić na 5 minut, a następnie wyjąć Patelnie i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Przedruk za zgodą The Soul of a New Cuisine: a Discovery of the Foods and Flavors of Africa by Marcus Samuelsson, (C) 2006, John Wiley & Sons, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn