Chleb gruszkowy II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba gruszkowego II. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chleb Gruszkowy, Chleb Gruszkowy, oraz Chleb Gruszkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 8x4 cale.
W dużej misce wymieszać olej, cukier i jajka, dobrze ubić. Wymieszać z gruszkami, pekanami i wanilią. W innej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Suche składniki wymieszać z mieszaniną gruszek; dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Pozostawić bochenki do ostygnięcia w patelniach na 10 minut przed przejściem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.