Chleb grillowany z szynką Serrano, Manchego i oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Grillowany chleb z szynką Serrano, Manchego i oliwkami. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szczyptę soli, soli, szynki serrano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Z Grilla:: Manchego, Figi, Szynka Serrano, Rukola, Hiszpańskie kanapki z grillowanym serem z Manchego i Jamón Serrano, oraz Szynka Serrano i Rolada z serem Manchego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść szczyptę soli i czosnku z moździerzem i tłuczkiem lub z tyłu łyżki, aby uzyskać drobną pastę.
Mieszankę czosnku i oleju połączyć w małej misce.
Miejsce chleb na grill rack; grill 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru.
Obie strony kromek tostowego chleba pocierać pokrojonymi bokami pomidorów, lekko ściskając, aby pozostawić miąższ, nasiona i sok na chlebie. Odrzuć Skórki pomidorowe.
Mieszankę czosnkową rozprowadzić na kromkach chleba; posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Pokrój każdy plasterek po przekątnej na pół. Ułóż szynkę i ser na kawałkach chleba i posyp oliwkami.