Chleb Grejpfrutowo-Orzechowy
Chleb grejpfrutowo-orzechowy jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Dobrze sprawdza się jako chleb. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chleb Grejpfrutowo-Orzechowy, Tort Grejpfrut-Pekan, oraz Tarta Z Kremem Grejpfrutowym Ze Skórką Czekoladowo-Orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać i przekrój grejpfruta na misce, zastrzegając sok i membrany. Odłóżcie sekcje na bok.
Wycisnąć membrany, aby wydobyć sok; wyrzucić membrany.
Umieścić sekcje i sok w robocie kuchennym, a puls 3 razy. Odstawić 1 1/4 szklanki mieszaniny; rezerwy pozostałej mieszaniny grejpfruta do innego użytku.
Połącz skórkę, mąkę i następne 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz mieszaninę grejpfrutów, olej, wanilia i jajko; dobrze wymieszaj.
Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać ciasto do patelni o wymiarach 8 1/2 x 4 1/2 cala pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na stojaku z drutu.
Połączyć cukier puder z wodą; dobrze wymieszać trzepaczką.
Mżawka nad chlebem; ostudzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.