Chleb dyniowy nadziewany ciasteczkowym ciastem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj chleba z dyni nadziewanego ciastem. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, puree z dyni, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki Nadziewane Ciasteczkami, Ciastka Ciasto Nadziewane Whoopie Placki, oraz No-Bake Nadziewane Ciastka Ciasta Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka albo duża patelnia bundt lub dwa 8 1/2 - przez 4-przez 2 1/2-calowe patelnie bochenka.
W misce miksera stojaka wyposażonego w przystawkę łopatkową lub w dużej misce z mikserem elektrycznym, połącz dynię, jajka, olej, wodę, wanilię i cukier, aż dobrze się wymieszają. W dużej misce, ubić razem mąkę, soda oczyszczona, sól, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, i goździki, aż dobrze połączone.
Wymieszać suche składniki do mieszaniny dyni, aż tylko mieszane. Łyżka 3/4 ciasta do patelni.
Ciasto z ciastkami rozwałkować na długi kłodę.
Umieść go wzdłuż środka patelni, aby utworzył" wewnętrzną " rurkę. Przykryć pozostałym cieście tak, aby ciasto całkowicie zanurzyło się. Jeśli używasz dwóch patelni bochenkowych, po prostu zrób dwie "kłody" ciasta i włóż je jako linię prostą do każdej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 55 do 65 minut.
Niech ciasto ostygnie na patelni (s)na 1 godzinę przed włączeniem się do półmiska do serwowania.