Chleb z dyni może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 190 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rodzynek, soli, dyni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Pumpkin Beer Bread with Pumpkin and Honey Butter for # FallFest, Ekologiczny Chleb Z Dyni Evoo Z Polewą Z Pestek Dyni, oraz Świeże Domowe Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej małej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną cynamon, sól, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i goździki. W małej misce ubić jajka, dynię, olej i wodę. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż orzechy włoskie i rodzynki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Dynia
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wlać do nasmarowanego 9-in. x 5 po. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 65-70 minut lub aż wykałaczka włożona w środek wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjmowaniem do stojaka drucianego.