Chleb Czosnkowy Na Zakwasie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego na zakwasie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 202 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, bochenki chleba na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb żytni na zakwasie i zakwasie.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 3 łyżki mielonego lub prasowanego czosnku i 3 łyżki posiekanej natki pietruszki.
Przeciąć dwa 1/2-funtowe bochenki francuskiego chleba na zakwasie poprzecznie na trzecie, a następnie każdą trzecią przecinać poziomo na pół.
Szczotka lub łyżka czosnku mieszaniny obficie na stronie cięcia każdego kawałka.
Każdy kawałek posypać około 1/2 łyżki startego parmezanu.
Umieść kawałki (ser side up) na blachach do pieczenia i broil 8 cali od ognia, aż dobrze rumiane, 3 do 4 protokół każdy.