Chleb Czosnkowy Na Zakwasie

Chleb Czosnkowy Na Zakwasie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego na zakwasie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 202 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, bochenki chleba na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb żytni na zakwasie i zakwasie.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 3 łyżki mielonego lub prasowanego czosnku i 3 łyżki posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przeciąć dwa 1/2-funtowe bochenki francuskiego chleba na zakwasie poprzecznie na trzecie, a następnie każdą trzecią przecinać poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
3
Szczotka lub łyżka czosnku mieszaniny obficie na stronie cięcia każdego kawałka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Każdy kawałek posypać około 1/2 łyżki startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
5
Umieść kawałki (ser side up) na blachach do pieczenia i broil 8 cali od ognia, aż dobrze rumiane, 3 do 4 protokół każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn