Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba cytrynowego. Ten wegetariański przepis serwuje 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, sok z cytryny, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chudy chleb z makiem cytrynowym Minny (chleb z pętlą owocową), Bezglutenowy chleb z makiem cytrynowym z polewą miodowo-cytrynową, oraz Chleb z makiem cytrynowym z lukrem cytrynowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka, sok z cytryny i obierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo mieszaj w śmietankę na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
3
Wlać do natłuszczonego 8-calowego. x 4-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
4
Piecz w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Połącz składniki glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
6
Wyjmij chleb z patelni; natychmiast skrop glazurą. Ostudzić na ruszcie.