Cebulowo-żytni chleb jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, jajka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Mile High Crispy Bacon and Onion Bread-Maszyna do chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce gorącego oleju na małej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do złotego koloru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju, mleka i 1/4 szklanki wody w rondlu; podgrzać do 120 do 13
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wymieszać razem 3/4 szklanki mąki chlebowej, 1/4 szklanki mąki żytniej, cukier, sól i drożdże w dużej misce do mieszania; zrobić dobrze w środku mieszaniny. Mieszaj mieszaninę mleczną drewnianą łyżką. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki mąki żytniej, cebuli i kminku. Stopniowo wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki chlebowej, aby uzyskać sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Mąka Chlebowa
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
7
Punch ciasto w dół, i włączyć się na lekko mąki powierzchni; odstawić 5 protokół. Uformuj bochenek i umieść w natłuszczonej bochenku o wymiarach 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Punch
8
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Wymieszać razem jajko i 1 łyżeczkę wody; umyć Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Piec w 375 przez 30 minut lub do bochenka brzmi puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Natychmiast wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.