Chleb bostoński brązowy II
Potrzebujesz chleba bez nabiału ? Boston Brown Bread II może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 424 kalorie . Jest on dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup wodę, cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Boston "Black Forest" Cream Pie , No Yeast Brown Bread i Alton Brown's Baked Macaroni and Cheese .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier, rodzynki, sodę oczyszczoną, sól, margarynę i wrzącą wodę. Przykryj i odstaw na noc.
Następnego dnia rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko natłuść foremkę do pieczenia chleba o wymiarach 9x5 cali.
Wymieszaj jajko z mąką i dodaj rodzynki.
Wlać ciasto do przygotowanej formy.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek bochenka będzie czysta.