Chleb Bez Alergenów/Bezglutenowy

Chleb Bez Alergenów/Bezglutenowy
Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 1703 kalorii, 30g białka, oraz 49g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka drożdży, łagodny ocet ryżowy, guma ksantanowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów, Ciasto Piernikowe Bezglutenowe (Bez Alergenów), oraz Ciasto Bezglutenowe / Bez Alergenów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia62
Magazyn