Chleb Bazyliowo-Czosnkowy

Chleb Bazyliowo-Czosnkowy
Bazylia czosnek chleb trwa z grubsza 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 285 kalorii, 8G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbka czosnku, parmezanu, bazylii lub pietruszki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak wybitne. Spróbuj Chleb Czosnkowo-Bazyliowy, Chleb Bazyliowo-Czosnkowy, oraz Chleb Bazyliowo-Czosnkowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej wymieszaj masło, pietruszkę, bazylię i czosnek. Przykryj i mikrofaluj, aż masło się rozpuści. Dodać ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Pokrój chleb wzdłuż na pół; połóż pokrojoną stroną do dołu na odkrytym grillu na średnim ogniu przez 2 minuty lub do lekkiego opiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posmaruj ściętą stroną mieszanką masła. Grilluj lub piecz 1-2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn