Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj chleba bananowego z polewą czekoladową. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 225 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, śmietanę do ubijania, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Banan Glazurowany Czekoladowy Chleb Bananowy, Czekoladowe Muffinki Z Chleba Bananowego, oraz Chleb Bananowy Biała Czekolada Chipsy Jagodowe Muffinki Glazurowane.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia,sodę oczyszczoną i sól. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodać banany, śmietanę i jajka; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Banan
Jajko
4
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Orzechy
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
6
Piec 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
7
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
8
Gotować czekoladę i śmietanę w małym rondlu na małym ogniu 3 do 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia czekolady, często mieszając. Fajne 5 min. lub aż lekko zgęstnieje.