Chleb Bananowy
Chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz zmielony cynamon, 2 banany, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9-na-5-calowy Bochenek pan.In średniej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i salt.In miska miksera elektrycznego, ubić cukier i jajka na średniej prędkości, aż światło i puch, o 5 protokół. Na niskiej prędkości powoli i równomiernie mżeć w oleju rzepakowym, powinno to potrwać około 1 minuty.
Dodać banany, śmietanę, i wanilii, ubijając aż tylko połączone.Za pomocą gumowej szpatułki złóż mąkę i orzechy włoskie.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka i wygładzić wierzch.
Piec przez około 1 godzinę, lub do złotego koloru na górze i centrum sprężyny z powrotem po delikatnym naciśnięciu.
Ostudzić na stojaku z drutu na 30 minut przed wyjęciem z patelni bochenka do całkowitego ostygnięcia.Chleb bananowy może być przechowywany szczelnie zapakowany w plastik do 3 dni w temperaturze pokojowej lub 2 tygodnie zamrożony (rozmrożenie przez noc w temperaturze pokojowej przed podaniem).