Chleb Bananowy
Chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, brązowy cukier, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale.
Instrukcje
Umieść foremkę do ciastek, Pierścień słoika Mason lub pierścień wykonany z folii aluminiowej wewnątrz wolnej kuchenki. Masło a5-calowy mini bochenek patelni i odstawić.
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól w małym oczku.
Dodaj olej, brązowy cukier, żółtko jaja, banan, mleko, andvanilla, mieszając tylko do mieszania mąki. Foldin nuts.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię bochenkową.
Przenieść bochenek patelni tosit na szczycie pierścienia w powolnej kuchence.
Umieść ręczniki papierowe, nadal połączone ze sobą, składane jakniezbędnie, nad górną częścią wolnej kuchenki. Przykryj i zamocuj na wysokości przez 2 godziny. Gdy wykałaczka włożona do bochenka wychodzi czysta, chleb jest gotowany. Jeśli nie pojawią się czyste, kontynuuj gotowanie dodatkowe 30 minut.
Ostrożnie wyjmij patelnię z wolnej kuchenki. Rozprowadź aknife po wewnętrznej stronie patelni i obróć bochenek na stojaku, aby ostygł.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Przedrukowane za zgodą Slow Cooking for Two przez Cynthię Graubart, © 2013 Gibbs Smith