Chleb Śliwkowy Z Cukinią

Chleb Śliwkowy Z Cukinią
Chleb śliwkowy z cukinią to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 180 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 97 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Podsmażona Cukinia Z Pomidorami Śliwkowymi, Chleb Z Budyniem Śliwkowym, oraz Chleb Bananowy Śliwkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 2 patelnie do chleba z pergaminem lub sprayu sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić cukinię, olej, 1 szklankę białego cukru, brązowy cukier, jajka i ekstrakt waniliowy razem w misce, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CukiniaCukinia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W osobnej misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną, sól, 1 łyżeczkę cynamonu i proszek do pieczenia. Stopniowo mieszać mieszaninę mąki do mieszaniny cukinii, aż ciasto jest po prostu połączone; złożyć w śliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
śliwkaśliwka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Wymieszać 1 łyżkę białego cukru i 1 łyżeczkę cynamonu razem w małej misce; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn