Chińska Wołowina Z Brokułami
Przepis chińska Wołowina z brokułami jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. To danie główne ma 294 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos sojowy kikkoman, końcówka polędwicy wołowej, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chińska Wołowina Z Brokułami, Chińska wołowina i brokuły, oraz Chińska Wołowina z brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłucz pokrojone paski mięsa z tyłu noża do miękkości. Odstawić.
Połącz skrobię kukurydzianą i wino ryżowe.
Dodać mięso do skrobi kukurydzianej i mieszanki wina ryżowego i marynować przez co najmniej 30 minut.
Połącz sos sojowy Kikkoman i cukier. Zestaw aside.In w międzyczasie pokrój brokuły na małe różyczki, przecinając małe łodygi po przekątnej; Odrzuć dużą łodygę.
Rozgrzać olej w woku nad średnim płomieniem.Wymieszaj marynowaną wołowinę; mieszaj, aż zmieni kolor, ale tylko do połowy (pół koloru).
Dodać cebulę i Kikkoman z mieszaniną cukru.
Dodać brokuły i sos ostrygowy; zachować mieszając przez 5 minut lub aż gotowane; dodając również szczyptę sody oczyszczonej do brokułów.
Dodaj 1/4 szklanki wody i smażyć przez kolejną minutę.
Podawać na ciepło.Zgłoś poprawkę