Chińska Wołowina I Szparagi W Sosie Z Czarnej Fasoli
Chińska wołowina i szparagi w sosie z czarnej fasoli to bezmleczne przepis z 1 porcją. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1166 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, fermentowaną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chiński Sos Chili Z Czarnej Fasoli, Panfried Tofu z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli, oraz Łatwe okłady sałaty z indyka i brokułów z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Przygotuj szparagi, myjąc, łamiąc łodygę w "naturalnym" punkcie zerwania i pokrój po przekątnej na kawałki o średnicy od 1/2 do 1 cala.(Opcjonalnie: kawałki szparagów na parze przez 3-4 minuty.) Odłożyć na bok.
Połącz składniki marynaty w małej misce (sos sojowy, imbir, sherry i skrobia kukurydziana), a następnie dodaj pokrojone mięso.
Dobrze wymieszać i odstawić na około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, jeśli chcesz.Głowa wok lub duża patelnia, dodać olej. Gdy jest to dopiero zaczyna palić, dodać mięso, układając każdy kawałek z jednej strony na patelni, nie odwracać, ale gotować na dużym ogniu przez chwilę, aż jedna strona zacznie brązowieć. Wrzucić-wymieszać przez chwilę mięso i wyjąć z patelni, pozwalając olejowi spuścić z powrotem na patelnię. Możesz to zrobić w dwóch partiach, aby mięso skwierczało.
Patelnię rozgrzać ponownie i dodać czosnek. Smażyć przez minutę, następnie dodać opłukaną, posiekaną czarną fasolę i jeszcze raz wymieszać.
Dodaj szparagi, Wrzuć z warzywami, a następnie dodaj drugą T sosu sojowego i szczypty cukru i soli. Mieszaj, aż szparagi są zrobione według własnych upodobań (prawdopodobnie około 5 minut, jeśli nie parujesz go pierwszy; mniej, jeśli nie).
Dodać mięso i jego kapiele i rosół z kurczaka. Wymieszać, aby zrobić sos, a następnie podawać.