Chińska Sałatka z czarnego pieprzu wieprzowo-szpinakowa

Chińska Sałatka z czarnego pieprzu wieprzowo-szpinakowa
Chiński czarny pieprz wieprzowina i szpinak sałatka może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. To danie główne ma 561 kalorii, 53g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 9,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos ostrygowy, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Chińska długa fasola z pękniętym czarnym pieprzem, oraz Wieprzowina z octem pieprzowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszaj sos ostrygowy, olej, pieprz i czosnek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pędzel 3 łyżki. mieszanka sosu ostrygowego na wieprzowinie i 2 łyżki. na cebuli. Odstawić pozostałą mieszankę sosu na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
CebulaCebula
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
4
Ruszt do gotowania oleju z Wadem ręczników papierowych, za pomocą szczypiec. Grilluj cebulę i wieprzowinę, obracając raz, aż pojawią się znaki grilla, 6 do 8 minut w sumie dla cebuli i 8 do 10 minut w sumie dla wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
5
Pozwól odpocząć około 5 minut.
6
W międzyczasie wymieszaj ocet i cukier do pozostałej mieszaniny sosu ostrygowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
OcetOcet
CukierCukier
7
Dodaj szpinak, kiełki i ogórek, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SzpinakSzpinak
KiełkiKiełki
8
Sałatkę podzielić między talerze. Cienko pokroić wieprzowinę na ziarno i ułożyć na sałatkach. Oddzielić plastry cebuli na krążki i położyć na plastrach wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
ZiarnaZiarna
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
9
Skropić wieprzowinę pozostałymi sokami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
10
* Znajdź w Asian foods aisle.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn