Chipsy Z Kminkiem I Parmezanem

Chipsy Z Kminkiem I Parmezanem
Chipsy kminkowo-Parmezanowe to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chipsy Z Cukinii Parmezan, Chipsy Z Cukinii Parmezan, oraz Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem.

Instrukcje

1
Wymieszać ser i kminek w średniej misce. Spray medium nonstick patelnia z nonstick spray; ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać 3 mieszanki sera łyżki w 4-calowy okrągły wzór jak koronki na dnie patelni. Gotować, aż ser topi się, bulgotanie i złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Wyjmij patelnię z ognia. Używając cienkiej metalowej szpatułki, ostrożnie i stopniowo poluzuj krawędzie sera chrupkiego; delikatnie przenieś do papierowych ręczników w celu ostygnięcia. Powtórz z pozostałą mieszaniną sera, gotowanie 1 ser crisp na raz i rozpylanie patelni z nonstick spray przed każdym crisp jest gotowane. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn