Chipsy Pita Z Parmezanem
Chipsy Pita z parmezanem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 72 i kosztuje 5 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmezan, pieczywo pita i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chipsy Pita Southwest, Serowe Chipsy Pita, oraz Chipsy Pita Z Dipem Ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Każdy chlebek pita przeciąć poziomo na pół, tworząc 2 dyski pita.
Dyski szczotkowe z oliwą z oliwek.
Dyski posypać parmezanem, następnie pieprzem.
Pokrój każdy dysk na 6 klinów. Ułóż kliny pita w jednej warstwie na dużych blachach do pieczenia.
Piec, aż kliny pita są złote i po prostu chrupiące, o 12 protokół. (Można przygotować 3 dni wcześniej. Całkowicie fajne. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej. Rozgrzej w piekarniku 163° około 5 minut.)