Chipsy Pita
Chipsy Pita to wegańskie przepis z 96 porcjami. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3860 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kieszenie chlebek pita, mielony pieprz, sól czosnkowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 22%. Podobne przepisy to Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita, Chipsy Pita, oraz Hummus z chipsami Pita.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Każdy chlebek pita pokroić na 8 trójkątów.
Umieść Trójkąty na wyłożonej blasze.
W małej misce, połączyć olej, pieprz, sól, bazylia i trybula.
Posmaruj każdy trójkąt mieszaniną oleju.
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 7 minut, lub do lekko rumiane i chrupiące. Obserwuj uważnie, ponieważ łatwo się palą!