Chipsy gruszkowe z waniliowym brązowym masłem
Need a deser wegetariański? Chipsy gruszkowe z brązowym masłem waniliowym mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 407 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, migdały, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipsy Gruszkowe Z Waniliowym Brązowym Masłem, Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br, oraz Masło Gruszkowe Waniliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, migdały, brązowy cukier i sól utrzeć w maszynce, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Dodać masło i pulsować aż do wymieszania. Grubo pokruszyć na płytkiej patelni do pieczenia i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do małego ciężkiego rondla, następnie dodać pod i masło i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu wirując patelnię, aż masło będzie rumiane i pachnące, około 4 minut.
Gdy masło Brązy, wymieszać cukry, mąkę i szczyptę soli w dużej misce.
Dodać gruszki i brandy i wrzucić do połączenia.
Wyrzuć waniliową kapsułkę, a następnie wrzuć masło z mieszaniną gruszek. Łyżkę nadziewamy do zapiekanych naczyń i posypujemy polewą, lekko układając w środku. Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia i piec 30 minut, a następnie obrócić blachy do pieczenia i piec, aż polewa jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, 10 do 15 minut więcej. Schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej na stojaku.
* Polewa może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.* Chipsy mogą być składane (ale nie pieczone) 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.