Chipotle Sałatka Z Indyka
Chipotle Sałatka z indyka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 283 kalorie, 17g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 254 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, paprykę chili jalapeño, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chipotle Indyk Chili, Chipotle Hamburgery Z Indyka, oraz Chipotle-Burgery Z Indyka.
Instrukcje
Proszek chipotle wymieszać z majonezem.
W średniej wielkości misce umieść indyka, cebulę, seler, jalapeño, kolendrę. Złożyć w sezonowanym majonezie, aż dobrze wymieszane.
Dodaj sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Podawać z awokado i pokrojonymi pomidorami, jako sałatka lub w kanapce.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Sałatka sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.