Chipotle Salsa brzoskwiniowa z kolendrą
Chipotle Salsa brzoskwiniowa z kolendrą to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka czosnku, sok z limonki, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Przepis ten zachwycił 169 osób. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to CHIPOTLE rybne TACOS z salsą brzoskwiniową kolendry, Chipotle Salsa Brzoskwiniowa, oraz Chipotle Salsa Brzoskwiniowa.
Instrukcje
W misce, wymieszać brzoskwinie, cebula, czosnek, imbir, papryka chipotle w sosie adobo, kolendra, i limonka. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić do podania.