Chipotle Kotlety Jagnięce Polane Miodem

Chipotle Kotlety Jagnięce Polane Miodem
Chipotle kotlety jagnięce polane miodem wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 9,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, wapno kliny, kotlety żeberka jagnięce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Polane Miodem, Chipotle Kotlety Jagnięce, oraz Chipotle Schabowe Szkliwione.

Instrukcje

1
Jeśli chili są suszone, moczyć w około 1 szklance gorącej wody do miękkości, około 15 minut. W gumowych rękawiczkach usuń łodygi chili i, dla minimalnego ciepła, wyrzuć nasiona i żyły. Chili drobno posiekać i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Wyciąć nadmiar tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Połóż kotlety na grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Kotlety gotować, aż lekko zbrązowieje z każdej strony i nadal różowy w środku (wyciąć do testu), obracając raz, 5 do 6 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Szczotkuj szczyty kotletów mieszaniną miodu, odwróć i gotuj, aż przeszklone boki lekko przyciemnią, około 30 sekund (obserwuj uważnie; MIODOWA glazura łatwo się pali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Blaty pędzla z pozostałą mieszaniną miodu, obrócić przeszklone boki w dół i gotować tylko do lekko przyciemnione, kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Przełożyć mięso na talerze. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z limonki wyciśniętym z klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn