Need a danie główne bezglutenowe? Chipotle Chicken Enchilada Chowder może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka liści kolendry, liści oregano, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chupe de Pollo con Chipotle (zupa z kurczaka z Chipotle), Chicken Enchilada Chowder, oraz Kurczak z serem Enchilada Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku do zupy, dodać oliwę z oliwek, cebula, seler, i czosnek; saute o 2 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.