Chipotle BBQ Kurczak z ziemniakami i cebulą
Przepis Chipotle BBQ Kurczak z ziemniakami i cebulą jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, czosnek, papryka chipotle w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cebula marynowana z grilla, slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Grillowany kurczak z cebulą karmelizowaną i surówką z Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim i niskim ogniu.
Wyciąć tylną kość z każdego kurczaka nożycami kuchennymi lub ostrym nożem. Otwarte kurczaki w stylu motyla.
Wymieszać sos barbecue, paprykę i czosnek do wymieszania.
Połączyć ziemniaki i cebulę w średniej misce.
Dodaj 1/3 szklanki mieszanki sosu barbecue; wrzucić do herbu. Łyżka na 4 arkusze folii heavy-duty; złożyć, aby 4 opakowania.
Kurczaki z grilla 15 min.; turn.
Dodaj Pakiety; grill 25 do 30 min. lub do czasu, aż kurczaki są gotowe (165F) i warzywa są chrupiące-delikatne, obracając od czasu do czasu i szczotkując kurczaka z pozostałą mieszanką grillową przez ostatnie 15 minut.
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietów.
Pokroić i podać jeden z kurczaków z gotowanymi warzywami. Schłodzić pozostały kurczak, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aby użyć do przygotowania BBQ kurczaka Arepa topi kolejną noc.