Chimichurri Romaine łyżki może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 72 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to tanie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jeśli masz łagodną fetę, sól, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri), oraz Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, ocet, czosnek, jalapeo, oregano, pietruszka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać ser i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Łyżka mieszanki sera na rdzeń końców liści rzymskich, dzieląc równomiernie.