Chilly Peanut Butter Pie
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Jeśli masz galaretkę truskawkową, masło orzechowe, karton bitą polewą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Rozłóż 1 filiżankę ubitą polewą na dnie skorupy. Upuść galaretkę przez łyżkę stołową na polewę; rozłóż ostrożnie. W misce, ubić mleko i budyń wymieszać, aż zgęstnieje.
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać. Wchodzisz w pozostałych bitą polewą.
Przykryć i zamrozić na 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.