Chiliquilla
Chiliquillan jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 562 kalorie, 22g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, tortille kukurydziane, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina na dużej patelni na średnim ogniu.
Odsączyć, wyjąć z patelni i odstawić.
Roztopić 2 łyżki margaryny na patelni.
Dodaj rozdarte tortille i lekko brązowy. Popchnij tortille aż do zewnętrznej krawędzi patelni.
Dodać pozostałe 2 łyżki margaryny do środka i stopić.
Wlać ubite jajka i jajeczkować do miękkiego zestawu. Wciśnij jajka na zewnętrzną krawędź patelni i dodaj rumianą mieloną wołowinę do środka patelni.
Polać sosem enchilada i lekko wymieszać. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu.
Posypać czarne oliwki i zieloną cebulę na mieszaninie mięsa; przykryć i dusić 10 protokół.
Zdjąć przykrycie i łyżkę kilku łyżek kwaśnej śmietany na naczyniu, a następnie posypać równomiernie rozdrobnionym serem. Wymień pokrywę i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe 5 minut, lub aż ser się stopi.