Chili z indykiem i fasolą

Chili z indykiem i fasolą
Indyk i fasola Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.65 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chili w proszku, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), oraz Chili z indykiem i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pierwsze 4 składniki; gotować przez 6 minut lub aż indyk zostanie zrobione, często mieszając do kruszonki. Wymieszać chili w proszku i dalej 8 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
KolendraKolendra
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
3
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn