Chili Z Indyka Z Czarną Fasolą
Black-Bean Indyk Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 160g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1796 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 15,35 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Indyk i czarna fasola Chili, Indyk i czarna fasola Chili, oraz Czarna Fasola Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać indyka, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, rozbijając mięso, aż będzie białe przez cały, 4 protokół.
Dodać czosnek, cebula, Chile proszki i kminek i gotować, mieszając, aż pachnące, 5 protokół. Wymieszać pomidory, sos pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 45 protokół.
Dodać fasolę i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
W międzyczasie zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Grilluj tortille na umiarkowanym ogniu do miękkości, 30 sekund na stronę; owinąć ręcznikiem.
Doprawić chili solą i pieprzem i podawać z grillowanymi tortillami.