Chili Warzywne Chili

Chili Warzywne Chili
Przepis chili Chunky warzyw jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka papryki jalapeno, nie-sól-dodane fasola pinto, nie-sól-dodane duszone pomidory, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Chili Warzywne Chili, Chunky Chili, oraz Chunky Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować 1 szklankę bulionu z kurczaka; dodać bulgur. Przykryć i odstawić na 10 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
4
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; podsmażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj bulgur, pozostałe 3 1/2 szklanki bulionu z kurczaka, wodę i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 1 godzinę i 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut ma lekko dymiące aromaty otwierające z akcentami ciastek i nutami miodu i płatków kwiatów. Podniebienie jest doskonałe, owocowe i pełne smaku, dostarczając zachwycającego poczucia obfitości. Mieszanka: 67% Macabeo, 33% Parellada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia95
Magazyn