Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka
Wędzona pierś z indyka przyprawiona Chili jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.27 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, sól, mesquite chips, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzona Pierś Z Indyka, Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Połącz mieszankę soku z limonki i indyka w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 godziny. Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Rozgrzej grill gazowy do średnio gorącego (350 do 40
używając obu palników. Wyłącz lewy palnik.
Zrębki umieścić w jednorazowej patelni foliowej lub w opakowaniu foliowym przebitym otworami na grillu nad prawym palnikiem.
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść indyka, skórkę do góry, na stojaku do grilla pokrytym sprayem do gotowania na lewym palniku. Przykryć i gotować 1 1/2 godziny. Turn turkey over; gotować 15 minut lub do mięsa termometr rejestruje 17
Wyjąć indyka z grilla. Przykryć luźno folią i odstawić na co najmniej 10 minut przed wyrzeźbieniem. Wyrzucić skórę.