Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka

Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka
Wędzona pierś z indyka przyprawiona Chili jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.27 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, sól, mesquite chips, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzona Pierś Z Indyka, Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; ostudzić.
3
Połącz mieszankę soku z limonki i indyka w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 godziny. Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Dobrze spuścić.
5
Rozgrzej grill gazowy do średnio gorącego (350 do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
używając obu palników. Wyłącz lewy palnik.
7
Zrębki umieścić w jednorazowej patelni foliowej lub w opakowaniu foliowym przebitym otworami na grillu nad prawym palnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
9
Umieść indyka, skórkę do góry, na stojaku do grilla pokrytym sprayem do gotowania na lewym palniku. Przykryć i gotować 1 1/2 godziny. Turn turkey over; gotować 15 minut lub do mięsa termometr rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Wyjąć indyka z grilla. Przykryć luźno folią i odstawić na co najmniej 10 minut przed wyrzeźbieniem. Wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia17
Magazyn