Chili-Oregano-Olej Czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj oleju chili-oregano-czosnkowego. Ten przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz do 2 chiles del arbol, ząbki czosnku, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Dip Czosnkowy Oregano, oraz Czosnek Oregano Cukinia.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w rondlu na małym ogniu; gotować 10 minut.
Wyjąć z ognia; ostudzić 15 minut. Przecedzić olej przez durszlak wyłożony gazą do miski; wyrzucić ciała stałe.
Uwaga: Aby zachować bezpieczeństwo, przechowywać w lodówce domowej roboty olej smakowy natychmiast po jego przygotowaniu i używać go w ciągu jednego tygodnia. Powód: składniki takie jak czosnek i zioła mogą przenosić zarodniki, które mogą powodować zatrucie pokarmowe. Olej zapewnia idealne środowisko dla wzrostu zarodników, szczególnie jeśli pozostają w temperaturze pokojowej.