Chili Jamiego
Chili Jamiego to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 413 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, mieloną wołowinę i kiełbasę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nagrodzone Chili Jamiego, Jamie ' s Chili Cheese Spaghetti Bake, oraz Crumpets Jamiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni brązowej mielonej wołowiny i kiełbasy, odcedzić i odstawić.
Spryskaj duży garnek nieprzywierającym sprayem do gotowania i podgrzej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, zielony pieprz, i seler i saute krótko. Wymieszać pokrojone w kostkę i całe pomidory.
Dodaj kminek i chili w proszku, do smaku i gotuj przez około 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj fasolę, rumiane mięso i przyprawę chili. Częściowo przykryć i pozostawić na wolnym ogniu przez 4 godziny.
Podawać z serem Cheddar, śmietaną i zieloną cebulą.