Chiles Rellenos de San Joaquin
Chiles Rellenos de San Joaquin może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę poblano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do jego najwyższej pozycji i ustaw piekarnik do pieczenia.
Umieść stronę Skórki chiles na blasze do pieczenia, i broil aż Skórki blister, o 5 protokół. Uważaj, żeby nie spłonęły.
Wyjąć chiles z piekarnika i umieścić w szklanej misce. Przykryć folią i niech chiles pary, aż ostygnie.
Rozgrzej piekarnik do pieczenia w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Wymieszać pokrojoną cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj pomidory i gotuj, aż cebula i pomidory osiągną konsystencję podobną do sosu, o 15 protokół. Mieszaj od czasu do czasu. Doprawić kminkiem, krótko wymieszać, następnie wymieszać z kwaśną śmietaną; zdjąć z ognia.
Aby złożyć chiles rellenos: pokroić ser na 20 długich prostokątów (lub patyków) o grubości 1/4 cala i mniej więcej tak długo, jak chiles.
Zwiń każdy prostokąt sera na pół chile.
Umieść walcowane chiles do naczynia do pieczenia i top z sosem pomidorowym. Każdy dodatkowy ser pokruszyć na wierzchu sosu.
Piec przez 30 do 40 minut, aż sos będzie bąbelkowy.