Chiles Rellenos
Chiles Rellenos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka fasoli, Poblano chiles, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.
Instrukcje
Wytnij wzdłużnie szczelinę w każdym chile i ostrożnie zgarnij nasiona i żeberka. W średniej misce, połączyć fasolę, ser, rodzynki, salsa, i chili w proszku. Wypchaj paprykę nadzieniem.
Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do medium.
Paprykę umieścić na grillu i gotować, obracając często, aż będą miękkie i ser topi.