Chile Verde
Chile Verde jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 289 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, rosół z kurczaka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Tamales De Pollo Con Chile Verde - Tamales Zielony Chile, oraz Chile Verde.
Instrukcje
W 6-do 8-quart patelni, połączyć wieprzowinę z 1/3 szklanki wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo soczyste, 15 do 20 minut. Odkryć, zwiększyć ciepło do wysokiej, i gotować, mieszając często, aż płyn odparuje i mięso jest rumiane, 20 do 30 minut. Wyjąć mięso i odstawić na bok.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Jeśli masz resztki tłuszczu wieprzowego na patelni, wyrzuć wszystkie, ale 3 łyżki; jeśli nie, dodaj olej.
Dodać cebulę, czosnek i kminek; wymieszać i przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Powrót mięsa i nagromadzonych soków na patelnię.
Dodać pomidory i bulion. Podziel pomidory łyżką. Doprowadzić do duszenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, 60 minut.
Dodaj chiles i oregano do patelni. Przykryć i gotować, aż wieprzowina jest bardzo delikatna po przekłuciu i smaki są mieszane, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z liśćmi kolendry.
Dekoruj limonką, aby przecisnąć chile.