Chile-Potarte Steki Tacos

Chile-przetarte stek Tacos jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, mielonego cynamonu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile-potarte steki Tacos, Chile-potarta Spódnica Steak Tacos, oraz Ancho Chile-Przetarte Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć chili w proszku, czosnek w proszku, sól, papryka, i cynamon w misce; dobrze wymieszać widelcem. Rub mieszaninę równomiernie po obu stronach steku; odstawić 10 minut.
Umieść stek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć stek z grilla; odstawić 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść 1 1/2 uncji stek w środku każdej tortilli; złożyć na pół.