Chile Pepper Striped Bass
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chile Pepper Striped Bass. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Jeśli masz pod ręką anaheim chile, skórkę z cytryny, panko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), oraz Cały Pasiasty Bas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki i 2 łyżeczki oleju w dużej plastikowej torbie.
Dodaj rybę do worka; zamknąć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Wyjmij rybę z worka, odrzucając marynatę.
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
Połącz panko i skórkę w innym płytkim naczyniu. Ryby zanurzyć w białku jaja; pogłębiać w mieszaninie panko. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 filetami, białkiem jaja i mieszaniną panko.
Filety posypać równomiernie solą.
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę na patelnię; smażyć 3 minuty lub do złotego koloru. Odwróć rybę; gotuj 4 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z cytrynowymi klinami.