Chile Colorado Fandango

Chile Colorado Fandango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Chile Colorado Fandango. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 57g białka, oraz 16G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej sałatkowy, sól, piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chile Colorado Burritos, Wieprzowina marynowana w Chile Colorado, oraz Domowy Sos Chile Colorado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odrzuć łodygi i nasiona chili. Chili opłukać, umieścić w misce i dodać 2 1/2 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż chili kuleją, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
Chili spuścić, rezerwując 3/4 szklanki moczenia cieczy; wyrzucić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
W blenderze lub robocie kuchennym, wirować chili, zastrzeżone moczenie cieczy, cebuli i czosnku, aż gładko pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać olej do miski 5-do 6-quart na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj wołowinę i wieprzowinę, 1 warstwę na raz; często mieszaj, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 5 do 7 minut na partię. Gdy mięso jest rumiane, przełożyć łyżką szczelinową do miski. Wyrzucić tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Powrót mięsa i zgromadzonych soków na patelnię; dodać mieszankę chili, kminek, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i piwa. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 3 do 3 1/2 godziny. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż zredukowana do pożądanej konsystencji, 20 do 30 minut dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn