Chilaquiles z czarnej fasoli i wołowiny ze smażonymi jajkami
Czarna fasola i wołowina Chilaquiles z jaj sadzonych wymaga około 55 minut od początku do końca. Na 3,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 46g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka liści kolendry, masło, pieprz jack ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Boczek, fasola i jajka w stylu teksańskim: Chilaquiles z Czarnej Fasoli, Chilaquiles ze smażonymi jajkami, oraz Chilaquiles Ze Smażonymi Jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż paski tortilla na stojaku z drutu ustawionym na blasze do pieczenia. Spryskać tortille sprayem do gotowania i posypać mieszanką przypraw.
Piec, aż chrupiące i złoty, 7 do 8 protokół.
Rozłóż pomidory na dnie 12-do-13-calowego naczynia zapiekanki i rozsypać fasolę na wierzchu. Top z tortillami, następnie wołowiną, a na koniec posypać serem.
Piec, aż nadzienie jest bulgotanie i top jest rumiane. W międzyczasie smażyć jajka na maśle na patelni. Zapiekankę podzielić między talerze i podawać każdą porcję z jajkiem sadzonym.
Dekoruj kolendrą, papryką chile i limonką.
Połącz sól, brązowy cukier, papryka, czosnek w proszku, nasiona gorczycy, kolendra, kminek, imbir, oregano, cayenne i cynamon.