Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Vindaloo. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, octu ryżowego, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Vindaloo, Autentyczny Kurczak Vindaloo, Chicken Vindaloo, oraz Chicken Vindaloo.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 10 składników (przez czosnek) w plastikowej torbie na suwak. Marynować w lodówce co najmniej 4 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Dodać mieszaninę kurczaka i papryki; smażyć 5 minut lub aż kurczak jest dokładnie rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cały Kurczak
5
Dodać bulion i sól; dusić, odkryte, 15 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Sól
6
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny kurczaka; dusić 2 minuty lub aż sos zgęstnieje. Wymieszać z kolendrą.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.