Chicken Supreme IV
Chicken Supreme IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1012 kalorii, 70g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wino zinfandel, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chicken Supreme, Chicken Supreme, oraz Supreme Chicken-Mushroom.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
Umieść parmezan, jajka i bułkę tartą w trzech oddzielnych miseczkach.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Każdy kawałek kurczaka zanurzyć w parmezanie, następnie w jajku, a następnie w bułce tartej. Brąz kurczaka po obu stronach na gorącej patelni, a następnie przenieść je do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Wlać wino do patelni, i zeskrobać rumiane kawałki.
Dodać grzyby i gotować przez 5 minut, lub do miękkości. Każdą pierś kurczaka polać równymi ilościami sera Monterey Jack, następnie łyżką pieczarek obłożyć serem.
Wlać pozostałe wino z patelni na wszystkich. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż kurczak nie jest już różowy i soki uruchomić jasne.