Chicken Pot Pie Bites

Chicken Pot Pie Bites
Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 203 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, marchew, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
Na muszle ciasta:1
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
2
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Tymczasem linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i lekko odkurzyć je mąką. Rozłóż 1 arkusz ciasta, ułóż go płasko na jednej z blach do pieczenia i umieść w zamrażarce na 15 minut. Pozostaw inne opakowanie ciasta francuskiego w lodówce i odstaw drugą blachę do pieczenia na bok.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjmij ciasto z zamrażarki i przesuń je na powierzchnię roboczą na pergaminie. Wyłożyć blachę do pieczenia świeżą blachą pergaminu i odstawić na bok. Rozłóż drugi arkusz ciasta, ułóż go płasko na pozostałej mące i umieść w zamrażarce na 15 minut.3. przy okazji użyj karbowanego okrągłego noża 1-3 / 4 cala, aby wyciąć 35 okręgów z pierwszego arkusza ciasta, przesuwając prosto w dół Przez ciasto bez skręcania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Usuń skrawki i przenieść koła do blachy do pieczenia ze świeżym pergaminem, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni między każdym; odstawić w temperaturze pokojowej.4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wymieszać jajko i wodę w małej misce, aż się połączą; odstawić.5
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjmij drugi arkusz ciasta z zamrażarki i przesuń go na powierzchnię roboczą na pergaminie. Za pomocą noża 1-3 / 4 cala Wytnij 35 okręgów, pchając prosto w dół bez skręcania. Za pomocą karbowanego okrągłego noża o średnicy 1-1 / 4 cala Wytnij mniejsze koncentryczne okręgi z centrów (jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, włóż je do zamrażarki, aż będzie jędrne).
7
Usuń mniejsze centra i zewnętrzne resztki, aby odsłonić pierścienie ciasta francuskiego. Powinieneś teraz mieć 35 większych kółek i 35 pierścieni.
8
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce, aż ciasto będzie twarde, około 5 minut.6 użyj pędzla do ciasta, aby lekko umyć każde z większych kółek z myciem jajecznym, przerabiając 5 sztuk na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
9
Umieść pierścienie na większych kręgach, wyrównując krawędzie i lekko naciskając, aby przylegały. Wyrzucić pozostałą myjkę jajeczną.7
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Piec, aż rumiane i dmuchane, o 20 do 25 protokół. Używając uchwytu szerokiej drewnianej łyżki, uderz w środek muszli ciasta. Zostaw włączony piekarnik. (Jeśli wcześniej przygotowujesz skorupki ciasta, przechowuj je w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.) Do nadzienia z kurczaka Pot pie:1UB pierś z kurczaka po obu stronach z oliwą z oliwek i obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
PunchPunch
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Umieścić na blasze do pieczenia i gotować, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony w centrum rejestruje 74°, o 30 do 35 protokół.2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Wyjąć z blachy do pieczenia na deskę do krojenia i pozostawić do ostygnięcia wystarczy obsłużyć, o 20 protokół. Gdy kurczak jest gotowy, usuń mięso z kości, odrzucając skórę, chrząstkę i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Mięso pokroić w kostkę 1/4 cala i odstawić na bok (potrzebujesz 1 szklanki).3 roztopić masło na średnim ogniu na dużej patelni do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodać seler, szalotka, i marchew i obficie doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa prawie zmiękną, o 5 protokół.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
15
Zdjąć patelnię z ognia i ostrożnie dodać koniak lub sherry. Zwiększ ciepło do średnio wysokiego, Przywróć patelnię do pieca i gotuj, aż alkohol prawie wyparuje, około 2 minut.5 zmniejsz ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodać śmietanę, bulion lub bulion, i szałwia, mieszać do połączenia, i gotować na wolnym ogniu, dostosowując ogień w razie potrzeby, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół. W międzyczasie umieść skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce i wymieszaj, aby połączyć.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do patelni. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Zdjąć z ognia i wymieszać z groszkiem, natką pietruszki i zarezerwowanym kurczakiem, aż pokryje się i ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.7gdy będzie gotowy do podania, łyżkę gorącego nadzienia do skorupek ciasta i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
19
Udostępnij Ten Przepis
20
Drukuj
21
E-mail
22
Oszczędzanie (205)

Składniki

35krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewka (z ok. 1 małej marchewki)drobno posiekana marchewka (z ok. 1 małej marchewki)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany seler (z około 1 średniej łodygi)drobno posiekany seler (z około 1 średniej łodygi)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pierś z kurczaka z kościąpierś z kurczaka z kością33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaKoniak lub wytrawne sherryKoniak lub wytrawne sherry2Batoniki toffi Heathmrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast35krewetki i żyłkiMąka uniwersalna, w razie potrzebyMąka uniwersalna, w razie potrzeby0Batoniki toffi Heathszałwia mielonaszałwia mielona1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)35krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z kurczaka lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodubulion z kurczaka lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina12 łyżeczki czosnku w proszkugrubo posiekane świeże liście pietruszki włoskiejgrubo posiekane świeże liście pietruszki włoskiej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek drobny mrożony, rozmrożonygroszek drobny mrożony, rozmrożony7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiety wszystko-masło ciasto francuskie, rozmrożone w lodówce, jeśli zamrożonepakiety wszystko-masło ciasto francuskie, rozmrożone w lodówce, jeśli zamrożone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotka (z około 1 średniej szalotki)drobno posiekana szalotka (z około 1 średniej szalotki)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone12 łyżeczki czosnku w proszkukońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42Batoniki toffi Heathkońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia9
Magazyn