Chicken Chili
Przepis Chicken Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę bez dodatku soli, pierś z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać brak soli dodane pomidory pokrojone w kostkę można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj do Crockpot Chicken and Bean Chili and Chili Cheese Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kurczaka i następne 4 składniki; gotować 8 do 10 minut lub aż kurczak nie będzie już różowy, mieszając, aż się kruszy.
Dodać fasolę i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 35 protokół.