Pizza nadziewana w stylu Chicago może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1085 kalorii, 48g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 323 mówi, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka czosnku, pepperoni, pikantna kiełbasa-rumiane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Pizza Nadziewana W Stylu Chicago, Pizza Nadziewana W Stylu Chicago, oraz Chicago Style Nadziewane Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby ciasto: w małej misce, rozpuścić cukier w 1 szklance ciepłej wody; w oddzielnej małej misce połączyć drożdże, 1/2 szklanki mąki i 1/2 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać i odstawić do miski na około 20 minut, aż się spieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Tymczasem w średniej misce wymieszać razem pozostałe 2 1/2 szklanki mąki z mąką kukurydzianą i solą; usunąć połowę tej mieszaniny z miski i wymieszać 1 szklankę wody z cukrem do miski. Gdy dobrze wymieszane, powrót drugą połowę mąki / mąki kukurydzianej mieszaniny do miski i wymieszać wszystko razem; następnie wymieszać w mieszaninie drożdży. Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Niech wzrosną, aż podwoi się objętość.
6
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Aby farsz: w dużej misce połączyć kiełbasę, ser mozzarella, parmezan, pepperoni, cebula, papryka, oregano i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®
Suszony Makaron Rigatoni
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Wciśnij połowę ciasta na dnie i po bokach lekko natłuszczonej patelni do głębokich naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku przez 4 minuty, następnie dodać mieszaninę farszu do dolnej skorupy i przykryć górną skórką; krawędzie uszczelnić palcami i przyciąć nadmiar. Szczeliny górnej skorupy, aby umożliwić pary do odpowietrzania podczas pieczenia; top z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)